ГоловнаНовиниТільки разом ми сила!

Тільки разом ми сила!

З 10 жовтня в Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ) почався обмін членських посвідчень на новий п’ятирічний період 2011-2015 роки

Нам сьогодні непросто: до всіх колишніх проблем (основна з яких відсутність реальної підтримки АСЖУ з боку держави та спортивного Міністерства) додалася ще одна, мабуть, найболючіша – з квітня 2010 року ми позбулися даху над головою. Через реконструкцію НСК “Олімпійський” до Євро-2012 ми втратили постійний офіс на стадіоні, що ще більше ускладнило наше життя і створило додаткові труднощі в організаційному плані, що, зрозуміло, може негативно позначитися на ході обмінної компанії.

Незважаючи ні на що, творчий пульс нашої громадської організації, до речі, однієї з найбільших у країні, цілком нормальний. І діяльність АСЖУ не припиняється ні на мить.

Багато в чому завдяки вашій активності, шановні колеги, вашій постійній зацікавленості в роботі АСЖУ, нарешті, вашій згуртованості. Час показав, що тільки разом – ми сила! Сила, з якою рахуються, поважають. Нашу працю цінують, хоча нерідко і критикують, що, втім, природно для активно функціонуючої організації.

За 11 років існування (з 26 червня 1999 року) Асоціація спортивних журналістів України показала себе гідним і надійним партнером спортивного та олімпійського руху країни. Не сумніваюся, так буде і надалі.

Що ж стосується обміну посвідчень на новий п’ятирічний період (2011-2015 рр..), То проходити він буде також як і раніше – вся підготовча і організаційна робота проводиться обласною організацією АСЖУ. А потім вже загальний список в електронному вигляді надсилається президентом регіонального осередку АСЖУ до Києва.

І тут ми підходимо до однієї, але дуже істотної відмінності нинішньої обмінної компанії від попередньої – вся обмінна документація з областей, включно з фото, буде прийматися у столиці лише в електронному вигляді. Так вже кілька років практикується в Міжнародній Асоціації спортивної преси (AIPS), колективним членом якої є і АСЖУ. Подібний крок напрошувався давно. І бурхлива комп’ютеризація Україні дозволяє нам цей перший крок зробити сьогодні. Переваги його очевидні, а тому серйозних заперечень з боку керівників регіональних організацій АСЖУ не було.

Посилання на анкету розміщено в основному меню і буде доступне з будь-якої частини сайту. Кожен кандидат заповнює її власноруч.

Натиснить тут, щоб перейти до заповнення анкети АСЖУ>>

У разі виникнення будь-яких спірних моментів, які стосуються обміну нових посвідчень, слід звернутися до президента обласної організації АСЖУ, або до нас у Київ до Правління АСЖУ по електронній пошті або телефонами, вказаними на сайті Асоціації.

Якщо виникли технічні питання щодо заповнення анкети, звертайтеся до адміністратора сайту Галика Дмитра за телефоном (050) 520-96-17 або електронною поштою [email protected]

Видача нових журналістських посвідчень членам АСЖУ на період 2011-2015 роки почнеться з 1-го грудня 2010 року.

Михайло Волобуєв,
президент АСЖУ, член НОК України

 

Популярні новини